Site icon Türkiye’nin En Sağlıklı YouTube Kanalı

Hangi Yastıkla Yatmalıyız?

Kullandığınız yastığın duruşunuzu etkilediğini hiç düşündünüz mü? Vücudunuzda hissettiğiniz ağrılardan, yanlış durmanıza yol açan alışkanlıklara kadar yastık seçiminiz hayatınızı çok geniş bir perspektifte etkileyebilir.

Bu yazımda yastık seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini vurgulamak istedim çünkü yanlış yastık seçimi duruşunuzu olumsuz yönde etkileyebilir ve kamburluğa yol açabilir. Örneğin sağ tarafta gördüğünüz grafikte yanlış yastık kullanan bir kişinin omurgasında meydana gelebilecek etkiyi görebiliyorsunuz. Uykuda geçirdiğimiz süreyi göz ardı edemeyiz, yaklaşık 6 ila 9 saat boyunca vücudunuza bu yanlış duruşu empoze ederseniz, kaslarınız ve omurganızda bu duruşa adapte olmaya ve niyetinizi kabul etmeye başlar.

Bir de bakmışsınız dik durmak istediği halde dik duramayan ve çaresizce kambur duruşa geri dönen bir yapıya sahip olmuşuz. Buna dur demek ve doğru duruşa ulaşabilmek için yastık seçimi sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini kısaca anlatmak istiyorum, ayrıca detaylı anlatımı video paylaşımımda bulabilirsiniz.

Doğru yastık size ağrısız, hareketli ve mutlu bir yeni gün sunar.

Yastığınızı deneyerek almayı unutmayın, bunun için şu adresten kendinize en yakın uyku merkezini sorgulayabilirsiniz. https://www.isbiryatak.com/satis-noktalari/

Yastık modelleri hakkında detaylı bilgi almak için de bu adresi ziyaret edebilirsiniz https://www.isbiryatak.com/urunlerimiz/medikal-destek-sistemleri/

Şimdiden herkese sağlıklı uykular

[alert-announce]

SAĞLIKLI UYKU İÇİN İHTİYACINIZ OLAN BİLGİLER BU YAZI DİZİSİNDE

Doğru Duruş için Uykunun Önemi!

Yatak Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yastık Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Hangi Pozisyonda Uyumalıyız? En Sağlıklı Yatış Pozisyonu Hangisi?

Uyumak için nefes egzersizi

[/alert-announce]

Exit mobile version