Site icon Türkiye’nin En Sağlıklı YouTube Kanalı

Dik Durmak İçin Teknolojik Çözüm – Kodgem Straight

Bu videomuzda sizlere teknolojik bir üründen bahsetmek istiyorum; “Dik Durmak İçin Teknolojik Çözüm” sloganıyla piyasaya sunulan Kodgem Straight sahip olduğu özellikleri ile dikkat çekiyor. Ürünü ülkemizde geliştiren Fatih Durmaz ile yaptığımız röportajda tüm detayları konuştuk ve Kodgem Straight’in kullanımından, üretim sürecine kadar her şeyi konuştuk.

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için https://www.kodgemstraight.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

[alert-announce]Sipariş vermeyi düşünürseniz, Sağlıklı Hoca takipçilerine özel olarak sunulan indirim kodunu kullanabilirsiniz. İNDİRİM KODU: SAĞLIKLI HOCA[/alert-announce]

Kodgem Straight tanıtım bölümünden

Şuan Nasıl Oturuyorsun?

Sağlıklı ve dik bir duruş her zaman özgüven işaretidir. Ancak duruşunuz yalnızca dış görüntünüze değil, fiziksel ve mental sağlığınıza da etki ediyor. Gün içinde kötü bir postürle (DB) dolaşmayı alışkanlık haline getirdiğimizde vücut fonksiyonlarının sağlıklı bir şekilde çalışmadığını belirten uzmanlar, kötü duruşun hiç fark etmediğimiz yan etkileri olduğunu söylüyor. Straight, burada devreye giriyor. Gün be gün artış gösteren bu soruna en etkili çözüm yolunu sunmak için çalıştık ve bugün karşınıza KODGEM STRIGHT’i çıkardık.

StraightApp Uygulaması

Gerçek zamanlı duruş takibi.
StraightApp uygulamsı ile gelişiminiz takip edebilir, cihazınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ayrıca sırt ve göğüs kaslarınızı geliştirebileceğiniz egzersizlerinizi düzenli olarak yapabilirsiniz.

Straight Nasıl Çalışır?

Tanıtım Videosu

Exit mobile version