Site icon Türkiye’nin En Sağlıklı YouTube Kanalı

Sağlıklı Hoca Azerbaycan’da! Insun Yaşam Merkezi Çalışmalarına Başladı

Sağlıklı Hoca eğitimleri ve içerikleri bundan sonra Azerbaycan’da sevenleri ve takipçileri ile buluşacak. Seminerler, sağlıklı yaşam kampları ve birbirinden etkili eğitim programları Insun Yaşam Merkezi bünyesinde Azerbaycan’a ulaşıyor.

Psikoloji, egzersiz, diyet ve sağlıklı yaşam başlıkları altında faaliyetler düzenleyen Insun Yaşam Merkezi faaliyetlerine 2023 yılı itibariyle başladı. Benim de konuşmacı ve eğitmen olarak yer aldığım lansman programında ise Türkiye’nin en tanınmış ve sevilen isimleri yer aldı.

Sağlıklı Hoca olarak Dik Duruş Akademisi, FitBeyin ve Sağlıklı Nefes eğitimlerim ile bu çatı altında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bakü’de hizmetlerine başlayan bu merkezin çalışmalarına www.insun.az adresi üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Insun Yaşam Merkezi ile yapmış olduğumuz özel imza töreninde basın mensuplarıyla ve misafirlerimizle bir araya geldik ve birlikte yapacağımız çalışmaları, projeleri anlatma imkanı bulduk. Bu değerli merkezde bana da yer veren Insun Yaşam Merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum.

Yoga eğitimleri, dik duruş akademisi egzersizleri, sağlıklı nefes çalışmaları ve fit beyin egzersizlerimiz ile birbirinden etkili ve hareketli içeriklerimizi sizlerle paylaşacağız.

Daha fazlası için takipte kalın, sağlıkla kalın

Exit mobile version