Şirket içi eğitimlerinizde, seminer, toplantı yada konferans gibi etkinliklerinizde konuşmacı olarak yer almamı istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı ve bilgilendirici bir konferans olabilmesi için aşağıda yer alan hususları dikkate almalısınız;
- Davetleriniz için iletişim sayfamı kullanabilir yada bilgi@sagliklihoca.com e-posta adresim üzerinden yazabilirsiniz.
- Etkinliklerinizdeki tanıtım belgelerinde kullanabileceğiniz fotoğraflarımı albümümde bulabilirsiniz
- En az 1 saatlik bir zaman ayırmanız yerinde olacaktır.
- Sunum için bir yaka mikrofonu, HDMI yada VGA uyumlu bir projeksiyon ve 3.5mm uçlu ses girişine ihtiyacım var. Sunumlarım Power Point formatındadır.
- Görsel bir sunum yapacağım için perdenin oranı (16:9, 4:3, vs) ve desteklenen en yüksek çözünürlüğü bana bildirmenizde fayda var. Sunumlarımı normalde Power Point uygulamasında ve 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde hazırlıyorum. Sisteminizin bu çözünürlüğe uyumlu olması işlerimizi kolaylaştırır.
- Sunumlarımı dijital formatta paylaşmıyorum.
- Konuşmamı kamera ya da benzeri bir yöntemle kayıt altına alacaksanız ya da internette yayınlayacaksanız bunu bana önceden bildirmeniz, onay almanız ve (varsa) sözleşmenize ekletmeniz gerekir.
KONFERANS & WEBINAR Konu Başlıkları;
“Dik Duruş Akademisi”
Hazırlanın!
Yaşamak zorunda olduğunuz tek yer olan vücudunuzla konuşacaksınız. İlk nefesinizden, son nefesinize kadar sizi taşıyan bu yegâne aracın işleyişini öğrenecek ve sağlıklı bir yaşam için gerekli olan dengeye ve doğru duruşa ulaşacaksınız.
Dik Duruş Akademisi programı, kamburluktan kurtulmak isteyenler için oluşturuldu ve uygulayan bir çok kişi tarafından memnuniyetle referans edildi.
Sade, pratik ve son derece uygulanabilir bu programı evinizde, ofisinizde kısacası her yerde yapabilirsiniz ve sadece 8 haftada duruşunuzdaki değişimleri görmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.
Hepsi ve daha fazlası bu eğitimde
- Dik durmanın yollarını öğrenin
- Kamburluktan kurtulun
- Vücudun doğal yapısını ve duruşumuzu bozan yanlışları öğrenin
- Sadece bir adet sopa ve bir adet pilates bandı ile yapabileceğiniz egzersizleri uygulayın
- Vücudumuzda bulunduğu halde daha önce dikkat etmediğimiz özelikleri tanımak.
- Ayaktan başlayarak, başa kadar bir yolculuk yapmak ve kendi vücudumuzla yüzleşmek.
“8 Haftada Dik Durma Sanatı” kitabının yazarı Mahmut Talha Sağlıklı’nın anlatımı ile
Egzersiz yapmak sadece kaslarımız için gerekli olan bir eylem değildir aynı şekilde beynimiz için de son derece gereklidir. “Sağlıklı Beyin & Sağlıklı Beden” sistemi ile hem kaslarınızı çalıştırır forma girer, hem de beyninizi geliştirebilirsiniz.
Her gün aynı rutinleri yapmak ve benzer işleri tekrar etmek, beynimizin potansiyelini ve gücünü düşürür. Beyin performansını her zaman yukarıda tutmak için yeni beceriler öğrenmeli ve bilgiler edinmelisiniz.
“Sağlıklı Beyin & Sağlıklı Beden” seminerimde beynimizin işleyişini ele aldıktan sonra, gelişimini destekleyen hareketleri uygulamaya başlıyoruz. Bunun için kaslarımızı, spor malzemeleri ve birbirinden ilginç şaşırtıcı oyunları kullanıyoruz.
Beyin gelişimi, eğlence ve hareket bu eğitimde!
“Sağlıklı Beyin” sistemi eğlenerek zihinsel performansın arttırılmasını sağlar. Amacı ise beynin olanaklarını daha iyi şekilde kullanarak kişisel başarı ve performansı arttırmaktır. Bir nevi beynimizin performansını artıracak egzersizler yapıyoruz.
Katılımcılarda; öğrenme yeteneğinde gelişim, problemlere daha kolay çözüm bulma, dengede gelişim, el ayak koordinasyonunda gelişim, unutkanlıkta azalma gibi pek çok olumlu etkileri görülmektedir.
Şirketler ve çalışanları ile gerçekleştirdiğimiz bu programda terlemek yok! İster takım elbise, ister rahat kıyafetler ile katılım göstermek mümkün.
Sağlıklı Beyin Egzersizleri videolarını izlemek için lütfen https://www.youtube.com/playlist?list=PL42B-OxNlxD1oI5hHKJqCZv8rHrSPPZXZ adresini ziyaret ediniz.
Bu eğitimin faydaları nelerdir?
- Dikkat artırma
- Beyin performansını ve beyin gücünü artırma
- Bölünmüş dikkat gerektiren işlere uyum sağlama
- Sağlıklı bir beyin için gerekli olan yeni beceriler edinmek ve yeni sinir (nöron) bağlantılarına sahip olmak
- Takım ruhu oluşturmak ve ekip halinde beceriler sergilemek
- Çalışanların performansını artırmak
Eğitimde Neler Var?
- Beynimizi tanıyoruz
- Nöronları ve sinapsları tanıyoruz
- Beynimizin nasıl öğrendiğine şahit oluyoruz
- Parmaklarımızı kullanarak egzersizler yapıyoruz
- Renklere göre reaksiyon gösteriyoruz
- Vücudumuzu daha önce kullanmadığımız açılarda kullanmaya başlıyoruz
- Kaslarımıza ne kadar hakim olduğumuza şahit oluyoruz
Siz de şirketiniz bünyesinde bu tür etkinliklere yer vermek isterseniz iletişim bölümünden bana ulaşarak bilgi alabilirsiniz.